| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() Sen yokken Buranin Ayse hocasi bendim..
Ben yillardir söyledigin seyi yapiyorum. Her Forumdan da atiliyorum ![]() Vaybee de de iki nick degistim Türk dünya da 7 .. ama hep alpi.. Bizim alem den Cok fena kovdular ama bu sefer Kemalistler.. Orada din forumu yok.. ![]() |
|
|||
![]() simdiye kadar ne zaman TR de diktatörlük yasandikiiiiii ???
Olay birilerini kandirmak yada kandirmamak degil, kadiki nesiller degisti, o eski cahil dedigin kisilerin bir cogu vefat etti ve yeni nesil son derece aydin diyebilirim, elbet aydinligin ölcüsü olmaz, cünkü herkes kendisine göre aydindir. Demek istedigim su, ben sahsen AKP yi sorun olarak görmüyorum, daha cok diger Unüversite Hocalari olsun veya Sosyal Demokrat lafiyla gecinen gencler olsun yada son dönemde iceri tikanan hesapta aydinlar olsun, iste bunlar bence cok daha tehlikeli.... Alman gazeteinde bunlari "BEYAZ TÜRKLER" olrak adlandirdilar, yani üst konumda olmak isteyen digerlerine hükmetmek isteyen kisiler. Kemalist kelimesi olsun yada Atatürkün resimleri arkasina siginanlar artik TR de deger görmüyor... zaten hepimiz Cumhuriyetciyiz, en önde TSK olmak üzere... ama TSK bile bu saydigim griplardan cok cok daha cagdaslar, en azindan Atatürkün resimleri arkarasina siginmiyorlar... DINE gelince DINI takan kimse yok... zaten DIN diye bir sey yok, bu demek degildirki Allahta yoktur, Allahin varligi inanc meselesi degildir, Allahin varligi bir gercektir, tabi bunlarin hepsi bana göre. Sen veya baskalari farkli düsünebilir, iste Demokrasinin en büyük özelligide burada yatiyor. |
|
|||
![]() Allaha inanmamakta OLMADIGINA INANMAKTIR....
Bir seyin nasil var olmasi bir inancsa, ayni sekilde olmayisida bir inanc türüdür.... Bunda anlasilmayacak bir sey yokki.... cok sarih ortada. |
|
||||
![]() Neverdin Ülkem Insanlarina!!
Sagci dedin, solcu dedin debelendin, evrim dedin, devrim dedin geveledin ne verdin ülkem insanlarina!? göz yasi, kan, emek caldin; ocaklar yaktin viran biraktin Söyle bana! sen bu sistemlere nasil olduda kandin? Cürümüs bati felsefesinin,sagini solunu kopyaladin da; Ne verdin Ülkem insanlarina!? Halbuki Milletimin asirlar boyu vardi tek derdi, Oda neydi bilirmisin!? Sevgi derdi, sevgi ! Deden :"Kim olursan ol yine gel" deyip Tüm insanliga hatta dogaya Deger,Adalet, $efkat Merhamet verdi O dert ugruna nice masum canlar feda etti, ya sen ne yaptin? boynuna gönüllü zincir tasir görmezsin dedene küfür edenle $arma$ dolas$ gezersin Tagutlara kulluk eder sana can veren Rabbini sezmezsin Sen bu Halinle yüzlerce fakülte bitirsan Degil Insan Mayum bile olmazsin yüz merkebin tasiyamiyacagi kadar kitap tasisanda beyninde Rabbini tanimadikca Katrandan baska birsey bulamazsin gönlünde Ey aydinlik görmemis aydin(!) Söyle bana Ne verdin Neverdin,Dünya Insanligina!? |