| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
|
|||
|
|||
Yoksun
Yoksun, olmadin da, hep aklimdaydin da, olmadin olmadin yanimda
Ne yapiyorsun suan? Kim var yaninda? ben ölüyorum galiba, canim yandikca!!! Nerdesin suan? Gülüyormusun kahkahalarla ben özlüyorum galiba KAVUSAMADIKCA SANA!!! |
|
|||
|
|||
Hadi $imdi istediğin kadar "Özgürsün"
Artık bana tutsak değil tam "Hürsün" Ama beni koklamazsan ölürsün, görürsün Canım sen Aşkı hiç küçük birşey sanma Gözümde bir damla, arkası dev dalga Bu yangın bir anda sönebilecek sanma!!! Seni aramaktan yoruldum aslında Bulunca ne olur? Cevabı yok asla Senden ayrı fazla Kalabilirmiyim? Sanmam asla ... |
|
|||
|
|||
Öylesine
Senin A$K zannettiğin - benim vazgeçtiğim
Benim SEN zannettiğim - Umutlar, umut var, hep umut var Yaşıyorum ama ben öylesine, ölmesine, belki birgün seni görmesine... Geändert von DevDalga (03.07.2016 um 22:21 Uhr). |
|
|||
|
|||
Sen Istanbulsun
Seni soruyorlar bana,
- merk ediyorlar seni - kime benzedigini böyle deli bir kizi kendine nasil asik etigini ... Seni birine benzetmek? Sen ki - benim GönlümünFatihi - kücücük hayatimin kahramani sen ancak 7 tepeli efsane Istanbul olabilirsin, Istanbul kadar güzel, etkiliyici, gizemli, cok yönlü ve fethi zorsun sen ISTANBULSUN. Seni seviyorum ISTANBUL Geändert von DevDalga (09.07.2016 um 13:36 Uhr). |
|
|||
|
|||
Aşk Sevgi İster
Gerektiğinde sevebilmeli insan korkusuzca.
Ateşe yürüdüğünü bile bile bir yol seçmeli kendine; ya aşkla kavrulup pişman olmadan yaşamayı bilmeli,ya da cesaretsiz olup kurtulabilmeli o bağlılıktan. Ve gerektiğinde hayallerini yaşanmadan hisssedebilmeli insan. Belki gerektiğinden uzakta ve yalnız,belkide başı ucunda arzularının. Yaşanmalı her şey zamanında. Yaşanmalı ki geriye dönüp hatırlanmalı bütün yaşanmışlıklar,hatırlanmalı ki sahip çıkılabilmeli hayat veren her ayrıntıya. Ununtulmamalı yanlışlar da doğrular da. Belki mutlulukla,belki hüzünle yaşanmalı her an. Umutsuz olsada devam etmeli insan hayatına. Yeniden yön vermeyi öğrenmeli yaşamına,bambaşka bir rüyada uyanabilmeli bir diğer güne ve koşabilmeli bütün imkansızlıklara... Mehmet Sever |
|
|||
|
|||
Aşk dürüstlük ister
Askta dürüstçe kaybetmek bile bazen, yalanla yaşamaktan iyidir.
|
|
|||
|
|||
Güzel Ask hikayesi mi?
Askin hikayesi güzel olsa, Ask olabilir mi? Ask dedigin, yakar. Susatir, özletir, aglatir, hesey olabilir. Güzellik haric. Güzel olsa, Ask olmaz ki? Askin özelligi, güzelik disinda hersey olabilmesi. Hayatinda hic sevmemis insan, hic yasamamisdir. |
|
|||
|
|||
Kumrular
Evlenenlere nicin "kumrular gibi" benzetmesi yapiliyor bilir misiniz?
cünkü kumrular es degistirmez kumrular kolay memnun olur ve kendindini icinde bulundugu duruma uyarlar hic bir zaman baskasinin yuvasina girmez Kumrular |
|
|||
|
|||
imkansizsin
yakalayamam, ulasamam sana, cünkü sen ASKsin,
kayipsin, olmayacaksin, oysa ki en gerekensin Sana asik oldum ben, kimse bilmesin, sende bilme ... |
|
|||
|
|||
Kina kime ve nicin yakilir
Kurbana kina yakilir - Allah a kurban olsun diye
Askere kina yakilir - Vatanina kurban olsun diye Geline kina yakilir - Esine kurban olsun diye Sevenlere melekler kina yakar - Sevdasina kurban olsun diye, adinada "Kara Sevda" diyorlar ... Geändert von _skyfall (04.08.2016 um 21:40 Uhr). |