| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
|
|||
|
|||
Istanbul
Paris güzel bir salon
Londra güzel bir park Berlin güzel bir kisla Ama ISTANBUL muhtesem bir sehir |
|
||||
|
||||
Zitat:
Veya, hem ibadetini yapma hem kalp kir :-) |
|
||||
|
||||
Lifestyle
Ich bin gleichzeitig Studentin und Inhaberin eines Unternehmens. Auch wenn mir die Arbeit viel Freude bereitet, lege ich Wert darauf, jeden Tag Zeit für mich selbst einzuplanen. Ich habe mich immer auf die Unterstützung meiner Familie und meiner Freunde verlassen, weshalb ich es zu einer Priorität mache, so viel Zeit wie möglich mit ihnen zu verbringen. Weil es mir so viel Freude bereitet, an neue Orte zu reisen, hoffe ich, dass ich es eines Tages auf alle Kontinente der Welt schaffen werde. Zu meinen Lebensstilen gehört wie Training, und ich bin ein Fitness-Typ, in meiner Freizeit verbringe ich im Fitnessstudio,
|
|
||||
|
||||
Herekez kendi dengiyle otursun masaya
Cesaretli Kadinlarin basi yüreksiz-erkeklerin omuzlarina agir gelir
HERKEZ KENDI DENGIYLE OTURSUN MASAYA Delikanli Kadin da var kasar erkek' de! Geändert von KalpSesi (13.07.2024 um 00:12 Uhr). |
|
||||
|
||||
acaip düsünceliyim
2001 buradalarda chatlerde forumlada gezdim.
bu yillar nereye gitti? |
|
||||
|
||||
Bakin ben Esat'i savnunmuyorum. Benim cizgim Atatürk ilke ve devrimleridir.
Ve bunlari gururlu bir CHP üyesi olarak sonuna kadar savunurum. ISID ARTIGI GOLANI SURIYE'DE DEVRIM YAPMISTA ÖZGÜRLÜKLERI GETIRECEKMISTE. Yav ciiden bu sacmlagia inanan var mi? ISID, Taliban ve benzerli nereye özgürlük, refah, insan hak ve özgürlükleri götürmüs ki oraya getirsinler? Bunlar 10 sene önce insanlari sirf alevi dogdu diye, hristiyan olarak dogdu diye ya da Suriyede ki sünnilerin%80 laik olan insanlari sorgusuz sualsiz infaz eden nenadertal hortlari degil mi? Suriye ordu anlasma karsiligi savasmadi. Yoksa 350 terröristi hava da kara da parcalardi. Ama orda ki Alevilere, Hristiyanlara, laik cagdas sünnilere bir sey olursa, Erdogan sana diyorum sana eski bir asker olarak, kimse kalmasa bile bu dünyada, ben sana ve 3.000 koruma yeterim ve seni kazigin üzerine oturturum. Israil ile anlastin Filistin halkindan sonra ziyonist köpeklere Suriye'de pe$ke$ cektin. Israil hic olmadigi kadar toprak isgal etti Suriye'de. Sam'a 20 km mesafe de bulun Hermon dagini isgal etti ve artik Israil bayragi burda sonsuza dek dalgalanacak dedi Netanyahu.. Iyi dinle lan BOP e$ba$kani, Davut'un elinde ki tasi kücümseme. Geändert von kursun_kalem (Gestern um 22:01 Uhr). |
|
||||
|
||||
Türkiye'de bütün yurta$larimi severim alevi olsun sünni olsun, Kürt olsun Türk olsun, Laz olsun Cerkez olsun ne olursa olsun.
Netice aleviler de sünniler aslinda gercek Islam'dan sapmis ama yine kökleri Islam'a dayanan ve ayni dinin mensuplaridir. Türkiye Cumhuriyeti illelebet yasayacaktir ve her gecen daha da daha ayind,daha güclü ve daha esir alinmis Islam ülklerine örnek olacaktir. Türk insani Mevlana'dan beri, Haci Bektas'tan beri diger insanlarin irklarina ve dinlerine fazla bakmazlardir, Yaradilani sevverdi Yaratan'dan ötür. Türkiye'nin gelecegi Atatük ilke devrimlerindedir. Her tarafa Atatürk heykeli yapipta Atatürk'ü cocuklara, genclere, kadinlara dogru anlatmazlarsa bu da en büyük Atatürk düsmanligi olur.. İnsanlar ya dinde kardeşin, ya da yaradılışta eşindir. Bu söz, Hz. Ali’nin evrensel bir insanlık mesajıdır ve genellikle Nahcül Belaga’da (Hutbe 53) yer aldığı ifade edilir. Burada Hz. Ali, insanların inançları veya etnik kökenleri ne olursa olsun, ya aynı dine mensup kardeşler olduklarını ya da aynı insanlık temelinde eşit olduklarını vurgular. Bu söz, hoşgörü, adalet ve insan hakları açısından önemli bir mesaj taşır. Geändert von kursun_kalem (Gestern um 02:00 Uhr). |