Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Liebe, Flirt & Partnerschaft

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 12.08.2009, 10:25
holgerfach

Standard Güzin ablaya mektup

Sevgili güzin abla,

ben 28 yasinda universite bitirmis diplomali bir bayanim...su an is piyasasi durgun oldugu icin schleckerde kasiyerlik yapiyorum...

ehliyet yapmak icin yazildim...teori imtahanini gectikten sonra pratik direksyon dersine baschladim...sürücü kursu hocasi cok yakisikli ve ilgimi cekiyor...aramizda yakinlasma oldu...her pratik derste arabayi ormana cekiyor ve sevisiyoruz...su ana kadar aldigim direksyon dersi 60 saati buldu..ailem iyice süphelenmeye bashladi...ben sana sorum:

kamyon ehliyeti yapsam bana kaca patlar?

saygilarimla

direksyoncu kiz
Alt 12.08.2009, 10:36
AydanIlayda79

Blinzeln

Zitat:
Zitat von holgerfach Beitrag anzeigen
Sevgili güzin abla,

ben 28 yasinda universite bitirmis diplomali bir bayanim...su an is piyasasi durgun oldugu icin schleckerde kasiyerlik yapiyorum...

ehliyet yapmak icin yazildim...teori imtahanini gectikten sonra pratik direksyon dersine baschladim...sürücü kursu hocasi cok yakisikli ve ilgimi cekiyor...aramizda yakinlasma oldu...her pratik derste arabayi ormana cekiyor ve sevisiyoruz...su ana kadar aldigim direksyon dersi 60 saati buldu..ailem iyice süphelenmeye bashladi...ben sana sorum:

kamyon ehliyeti yapsam bana kaca patlar?

saygilarimla

direksyoncu kiz
28 yasindasin ve universiteyi bitirmissin. Allah iyiligini versin senin. Yahu okudugun cok belli adamla hem böyle seyler yapiyorsun üstünede senin hesabina patlatiyor. Adam akilliymis senin gibi enayileri bulursa cok yakin bir zamanda köseyi döner. Güzin ablanin sana ne diyecegini düsünüyorsun bu soruyla? Sana diyecegi tahminimce güzel kizim aklini basina topla da böyle sacma sapan seylerle beni ugrasdirma diyecektir baska birsey degil. Bir de üniversite mezunluyum diye gecinip gidiyorsun
Alt 12.08.2009, 11:32
fos

Standard Sag serbest kizim..

Üniversiteli zeki kizim, bu zor dönemde Schleckerde kasiyerlik yaparak cep harcligini
cikartman, senin zekanin ancak su üzerinde görülen buzdaginin tepecigidir umarim.
Alcakgönüllü ve samimi duygularini okurken yüzümdeki tebessümü görmeliydin.
Anilarim, beni kendi sürüs imtihanimin tatsiz dönemine götürdü.

Anlasilan, seni de direksiyon hocan götürüyor oralara.Evet! Hepimizin genclikte ve trafickte
yaptigimiz hatalari yok mu? Var elbette. Lakin senin bu rolantiye bagladigin isten römorksuz
bir sekilde nasil siyrilacagina dair fazla bir fikir veremeyecegim.

Belki su verecegim tavsiyeyle bir nevi derdine deva olabilirim:

Direksiyon hocanla ehliyetini (de) basariyla ilk sinavda becermelisin, daha sonra
da evdekilere , kamyondan ziyade - otomotik vitesli arac sinavina girmeni, ki
anlattiklarina bakacak olursak eger, senin icin daha verimli olacagini düsnüyorum.

Trafik kurallarina daima saygili ol ..emi yavrum! Güzin Ablan
Antwort