Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 22.12.2016, 21:32
___EZEL___

Standard

Zitat:
Zitat von Su_perisi Beitrag anzeigen
sirf sana laf yetistirmek icin geceleri uyumuyor, suna yazip durma kendine baska bir meskuliyet bulsun, hayatinda bir haycan olur belki
''Bazen birisi geçer karşına, bir dünya şey anlatır ama söylediklerinden hiçbir şey anlamazsın; ta ki, onun sözleri arasında, diğer bütün söylediklerini aydınlatıveren basit bir sözcük yakalayana kadar.''/Maksim Gorki

Senin;ettiğimiz kavga esnasında kullandığın bir kelime olmasaydı,beni uyarmasaydı.Ben yazdığım aşk sözlerine başka şeyler ekleyecek,birinin gelip bana merhaba demesini bekleyecektim.Meğer,insanın değeri,ederi herşeyi kişiliksiz olmakta yatıyormuş.Kişilik sahibi,onurlu,başkasının emeğine göz koymayanların,aşk gibi bir şansı yokmuş.Meğer bu küçük dünya kadar, O'da bir yalan,bir yanılsamaymış.Şimdi geçmişte yazdıklarıma aval aval bakıyorum...Akıp giden zamanda,anladığım tek şey,O'na gerçekten değer verdim ve güvendim ve gerçektende aptal yerine koyulduğumdu...
Bundan sonra ben yazmıycam Lara ya ilişkin,onun yazmasının da bende sivrisinek etkisi var zaten....Benim göç zamanım başladı yine,veda ediyorum tüm alışkanlıklara zamanı gelince biliyorsun.Hoşçakal Nur !

Bir kaç gün daha buradayım,vaybee hikayelerimi yazıp silicem profilimi.....