Thema: Doppelmoral
Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 01.02.2006, 15:21
Benutzerbild von frankenstein
frankenstein frankenstein ist offline
Neuer Benutzer

Standard o.T.

&gt&gt&gtkomplex-behaftetes Volk

bugünün türkleri dogustan komplexli.. batili toplumlari özenerek izliyoruz.. atatürkün gösterdigi istikametdeyiz biliyorum ama bunun bir sonu olmali.. yoksa kendimizi komple avrupaya vericegiz..&lt&lt&lt

-Batili toplumlarin mutlaka özenilecek taraflari var. mesela, refah düzeyleri. Türkiyede ekonomi büyüyorsa bunun neden sonu olmali acaba.

Caktirmadan Atatürke satasmanin ne yarari olabilir bilmemki? istersen ben atatürkü tamamlamaya calisayim senin icin. KIRATIN HUYUNDAN DEGIL SUYUNDAN ISTIFADE EDERIZ:
kompleksli türkler hic tasalanmasinlar lütfen, biz kendimizi hic kimseye vermeyiz.

&gt&gt&gtman muss außerdem auch mal sehen mit was für einem Volk wir es hier zu tun haben: Das Mischvolk, das aus der Welt-Macht Osmanischem Reich noch übrig geblieben ist, stellt die Ethnische Bevölkerung von der türkischen Republik heute dar.. yani bir yerlerde hepimizin ermeni, süryani, yünan, arap, yahudi Vorfahrenleri var.. yanliz bunu aileler unutmus (belkide gizledi).&lt&lt&lt

- ben bu sarkiyi duymustum!

O yukarida saydigin milletlerinde ortak atalari oldugunu biliyormuydun sen? Mesela, ilk önceleri Maymunya"lilar, sonra eski Türkler ve Sümerler. Bi aralar osmanlida milliyet kavrami karisikliga ugramis gibi görünsede, millet genelde milliyetine sahip cikmayi becerebilmistir. Sonra bütün müslüman anadolu cogunlugunun katilimiyla Türkiye cumhuriyeti kurulmustur. Batililarin dayatmasi sonucunda, hiristiyanlar ve yahudiler azinlik statüsü almislardir. Bunlarin disinda bütün vatandaslar esit vatandastirlar. Atatürk bu azinliklarin bazilarinin ait oldugu dini catiyi "fitne ve fesat ocaklari diye adlandirip koymustur.
Bu eli kirli "FITNE VE FESAT OCAKLARI" asil ait olduklari Tasnak Partisi araciligiyla PKK belasini türklerin basina bela etmislersede, sonuc ortada!

&gt&gt&gtyani biz bugün türküm diyoruz ama aslinda Amerikadakilerin amerikanim dediklerinden fazla bir farki yok.. das ist meinermeinung nach ein Grundlegender Gegensatz, der einen sehr langen Rattenschwanz mit&lt&lt&lt

-Ahmet Altan ve bazi diyer kafasi karisanlar icin söylüyorum. Ulusculuc ve Milliyetcilik Kavramlari Atatürk ilkelerinde mecuttur.
Onlarin disina cikmak imkansizdir. Yine atatürk türklüge davati en güzel sözleriyle yinelemistir. NEMUTLU TÜRKÜM DIYENE