Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Entertainment - Musik - Kino (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=392)
-   -   Was hört ihr gerade? (http://localhost/forum/showthread.php?t=5707)

KIRKTA_BIT 02.01.2025 22:08

Arabesk ile aram yoktur, ama istisnalar kaydeyi bozmak. Ferdi Tayfur'un bazi sarkilarini sevmiyorum degil.

Bu haber beni dogrusu cok üzdü, aksini söylesem yalan olur.

Ruhun sad mekanin cennetin Firdes kati ola Ferdi Tayfur.

Ferdi Tayfur - Emmioğlu

Bende bu daglarin nesine geldim
Melesir kuzular sesine geldim
Bir garip ölmüste yasina geldim
Geldim emmoglu....

Ferdi Tayfur hayatını kaybetti! Merdan Yanardag'in güzel yorumunu izlemek icin linki tiklayin

KIRKTA_BIT 04.01.2025 17:56

Bu dünyadan bir Ferdi Tayfur geldi gecti. Dogrusu arabesk ile hic aram olmadi ancak Ferdi Tayfur'un bir kac türküsü hep icimde calacak.

Bunlardan birisi de Cesme! Bir Memi$ abimiz vardi bizim, o herkesin abisi idi. . Kung Fu yapiyordu, cakoyu Bruce Lee'den bile daha iyi kullaniyordu.

O'nun sevdigi bir kiz vardi mahalle de, galiba Nesrin idi adi.

Evlerinin dördünce kattin bir acardi bu sarkiyi taaa Innenhof'un en uc öbür tarafina kadar duyulurdu...

Ferdi Tayfur'un filmlerine götürürdü biz cocuklari hep :) En sevdigimi türküsü de budur..

Gecmis zaman olur ki, hayali cihan deger..

Ferdi Tayfur - Çeşme / 1975 (Plak Kayıt)

Gönülden gönüle gözler yol bulur
Asiklarin yüreginde ates kor olur
Bir garibim bu yerler de vuran cok olur
Gelmez olaydim, güzel yüzüne bakmaz olaydim..

O cesme kurumus akmiyor artik, suyundan asiklar icmiyor artik.. O da bir zamanlarmis meger..

Bir kac gündür Ferdi Tayfur'un icten ice matemini tutuyorum. Farkedilmiyor, günlük hayatimi yasiyorum, isim de gücümde deyim, ama Türkiye'den gelirken almistim bu haberi. Ucaktan inesiye kadar, hatte evde ve is yerinde bile böyle inceden inceye bir sizi var icimde..

Artik türkülerine öbür tafta, Tarik'a, Müslüm Gürses'e, Hüseyin Peyda'ya, Adile Nasit'e, Münir Özkul'a ve digerlerine söylersin...

"O iyi insanlar o güzel atlara binip çekip gittiler. Demirin tuncuna insanın piçine kaldık." sözünün (Yaşar Kemal)

KIRKTA_BIT 26.01.2025 16:13

Ümit Özdağ'ın sesinden Kerkük Zindanı Izlemek icin linki tiklayin

Türkmen obalarindan da ve Türkmen ellerinden de sana selam olsun.
Yalniz degilsin Ümit abi.. Karadeniz'in Rum cetesi ve lideri Tayyibus'una seni yedirtmeyecegiz!

BIRIMIZ HEPIMIZ ICIN, HEPIMIZ BIRIMIZ ICIN

KIRKTA_BIT 02.02.2025 22:07

Ölümün 26. yilinda okuyu Atatürk ilke ve devrimlerine bagli olan Baris Manco'yu rahmetle aniyoruz.

Efsaneler aynı sahnede | Barış Manço & Cem Karaca - Uzun İnce Bir Yoldayım #AnadoluRock (izlemek ve dinlemek icin linki tiklayin]

Düşünülürse derince
Uzak gözükür görünce
Yol bir dak'ka, mıktarınca
Gediyorum gündüz gece....

KIRKTA_BIT 03.02.2025 00:43

Seni Çok Seviyorum - Oguz Boran (dinlemek icin linki tiklayin)

Umut umut sarildigim
Cocuk cocuk darildigim
Fidan fidan kirildigim
Seni cok seviyorum...

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 11:50 Uhr.