| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
|
|
|||
|
|||
Du kennst mich nicht. Aber ich habe sehr viele der Dinge gelesen, die du hier geschrieben hast. Ich könnte das jetzt im einzelen durchgehen, aber dazu habe ich keine Lust. Ich fasse das einfach nur mit den Worten: du bist ein schlechter Mensch zusammen. |
|
|||
|
|||
Siddete karsiyim !!!
Evet, bende kadina siddete karsiyim !!! ......... Bir kadina el kaldiran eller KIRILSIN !!! Her türlü siddete karsiyim. Kadin, Erkek, Cocuk, Hayvan, yani bir Canliya karsi olan her türlü siddeti kiniyorum !!! Geändert von Beyazguel60 (16.10.2014 um 15:46 Uhr). |
|
|||
|
|||
Bir dost anlatmisti. Komsulari baba ve erkek kardesi namus meselesinden dolayi, evin kizini yabanci komsularin gözü önünde dövmüsler. sonra tabi oglani da bulup dövmüsler. Kiz bir süre psikolojik sorun yasamis..görülüyor ki dünyada insanoglunun oldugu yerde her sey oluyor...
|
|
|||
|
|||
Insan !!!
Zitat:
Aynen, zaten "namus" diyorlar baksa birsey bilmiyorlar demiyorlar !!! Bunun arkasinda bir "insan" oldugunu unutuyorlar, böyle geldi bölye gidecek diye korkuyorum ........... |
|
|||
|
|||
Namus demek kötü mü?
|
|
|||
|
|||
Tabikide hayir, kötü degil, ama her seyin bir siniri olmasi gerek bence !!! ..... Namus deyip insan canina kiyip bir kadini öldüren de var, bunlari unutmamak gerek. Geändert von Beyazguel60 (16.10.2014 um 16:49 Uhr). |
|
|||
|
|||
Zitat:
Disarda milletin gözü önünde dövmek , psikoloji bozmak yerine; Baba önce sakinlesmek, mantikli düsünmek icin bekler. düsünür kizini cok ihmal ettigine, hic istedikleri gibi egitmediklerine kanaat getirir, affeder. bunu yaparsa, ilerde düsünüp; '' Suc benimmis, kizimi olmasini istedigim gibi egitmedim ki, onu cok ihmal ettim, keske simdi burda olsaydi '' demekten kurtulur. |
|
|||
|
|||
Zitat:
Güzel dedin. Namus nedir ??? Ne zaman namus konu olur ??? |