| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
Zitat:
Yok burda senden baska bir$ey anlayan yok zaten .Bravo sana! cok dogru bir tesbit ben Türkiyenin deyil Dünyanin en güzel tatil yerlerinde gezerken sen bulundugun o 40 m yerde döner cevirmeye sogan dogramya mahkumsun..Ben Türkiyenin en güzel yerlerinde günlerimi geciriken ,sen Türk topragina adimi atamaycaksin.A$alik Kompleksini dengelemek icin bu ve benzer forumlarda mazlum edebiyatini tekrarlayrak demokrasi altinda insanlari birbirine ki$kirtarak kendini e$itlemeye calismakla yetineceksin..Dagda abilerine G.ötünü uzatirken mi ögrendin siyaset yapmayi? Evet Kemalistim sonuna kadar..en azindan köküm belli,yurdum belli,Atam belli.. SEnin Atan kim?yurdun neresi? Babasinin sekizinci karisinin dokuzuncu oglu Ezel, fa$istligi ,irkci nefreti aile yapisadan ileri geliyor,aile ya$antisinin yarattigi eziklik asalik kompleksi. Kürt analariniz karilariniz ellerine Silah alip daglara cikicagina kocamin neden tek esi deyilim,neden kizimi okula göndermyiorum diye sorgulasaydi....Türkiye ve Dünya ceset ve lahn kokusundan olu$an o pis kokunuza katlanmak zorunda kalmazdi..$imdi defol git yaptigin en iyi $eyi yap soganini dogra marulunu yika... Geändert von Lara__ (18.12.2016 um 01:51 Uhr). |
|
|||
|
|||
Sokak kadınları;
Zitat:
|
|
|||
|
|||
Bir bayanla tartismaya giren bir erkek asla bir ADAM olamaz
Bize ignore eden ezele bakin hele nasilda laf yetistiriyor
@Ezel sen uzun bir süre buralara gelme seni üzmek istemiyorum ama haddini yeterince astin ... Zitat:
|
|
||||
|
||||
SEn nasil bi adet o.Cocugusun entel CoKiro???
Zitat:
Laflara bakin Kurdo'da annanin kumalarimi ögretti sana bu laflari Kiro???Cok kültürü deyil cok karili bir aileden geldiginden dili cevik Göt kiviranin..Elnusra militanlarina hizmette kusur etmedigin beli o kivrak g.ötünü iyi gecirmi$ler kac kere diktirin kim bilir..diktirecek birini ariyorsan elini g.ötüne üzerine gezdir forum forum yirtiniyorsun onlar icin ,yirtina yirtina yirtilicak yerin kalmadi le$...PKK zanliis agzini geleni yazicak kar$ilik alinci bel alti Lan $erefsiz Terörist kani bozuk dunyada sizler kadar rezil kepaze alcak sinsi insan varmi ,i$in icinden cikamayinci giy fistanin kivir...o cocugu sana bir soru sordum...Laflara bak Kahpede Imam nikahiymi$ lanetli aile ya$antini bizlere mal etme 9 kumali annana sor hankisine devlet nikahi kiymi$ benim vatanimda belli,irkimda belli,Atam da belli? Atan kim senin? Yurdun neresi??? Geändert von Lara__ (19.12.2016 um 01:17 Uhr). |
|
|||
|
|||
Kalbimin dim dimi suna artik yazma, o ilk önce bir bayana saygi duymasini ögrensin.
|
|
||||
|
||||
Zitat:
$aka mi yapiyorsun Nur? Insan kilifina bürünmü$ Iblis bir teröristen bahsediyorum ,sen saygidan bahsediyorsun...Kahbelik bu o.cocuklarinin kaninda var |
|
|||
|
|||
Sen geri zekalımısın Lara?
Zitat:
|
|
||||
|
||||
Zitat:
SENIN GIBI LANETLI BIR TERÖRIST BIR VATAN HAINI NERDEN BENIM BABAM OLUYOR LAAAANNNNNN?????????? $imdi cikiyorum saat oldukca gec olmu$ yarin alirsin cevabini Kahbenin dölü |
|
|||
|
|||
Kızım lara;
Bak senin kültürün bu,bende hakaret etmesini bilirim.İstesem bende küfür yazarım,fakat benim bir aile terbiyem var,sokak kadınları seviyesine düşmem....
|
|
|||
|
|||
kalbimin dim dimi
suna yazip durma
|